Arbets­marknads­utbildning
Växjö

För dig på väg till ett viktigt jobb!

På Bergstrands skolor finns ingen distans mellan lärare och elever. Alla pratar och fikar med alla, något som ger en avslappnad stämning. När eleverna trivs och har nära kontakt med lärarna blir också studieresultaten bättre.

Våra arbets­marknads­utbildning i Växjö

Målare

Det råder stor brist på målare idag och enligt Arbets­förmedlingens yrkes­prognos kommer målare ha mycket god jobbchanser, både på ett och fem års sikt.

Målare

Ansökan och kurs­­starter

Alla ansökningar till Bergstrands arbets­marknads­utbildning går via Arbets­förmedlingen. De avgör också om din ansökan blir godkänd eller ej.

Måleri

Arbets­marknads­utbildning som gör dig anställningsbar

Arbetsförmedlingen har tillsammans med branschen tagit fram utbildningen Byggnadsmålare. Målsättning är att göra dig anställningsbar i en bransch där det råder stor efterfrågan på utbildad arbetskraft. Utbildningen vänder sig till dig som har någon form av erfarenhet från måleri och är eller riskerar att bli arbetslös. Bergstrands har bedrivit vuxenutbildning sedan 2006 och har utsetts av Arbetsförmedligen som utbildningsanordnare av utbildningen.

Moderna och ljusa lokaler

Lokalerna nyrenoverade och fullt ut anpassade för verksamheten med den senaste tekniken, allt för bästa möjliga undervisning.

Bra att veta

Här utvecklas du på väg mot ett viktigt jobb. Vi sätter dig i centrum och är öppna för nytänkande.

Du är redo för anställning vid utbildningens slut. Målet är att du ska få ett jobb där du trivs och utvecklas. Efter utbildningen kan du också plugga vidare om du föredrar det.

På alla orter vi finns har vi skapat samarbeten med välrenommerade företag för APL (arbetsplatsförlagt lärande). Tillsammans med dem och dig gör vi allt för att uppnå en bra utbildning som leder till en anställning.

Bergstrands Arbets­marknads­utbildning Växjö

Pistolvägen

352 50 Växjö

Tel: 010 - 768 12 80

E-post: af-vaxjo@beut.se

Frågor? Kontakta oss

010-768 12 80
af-vaxjo@beut.se

Nyheter