För dig på väg till ett viktigt jobb!

På vår vuxenutbildning i Stockholm förbereds du till ett viktigt jobb. Du kan utbilda dig inom Bygg, till exempel kan du bli snickare eller målare. Du kan även utbilda dig inom Fordon, till exempel kan du bli personbilsmekaniker eller lastbilsförare.

Våra vuxen­utbildningar i Stockholm*

Fordon

På Bergstrands Fordon kan du utbilda dig till godshanterare, lastbils­mekaniker och personbils­mekaniker, bussförare och lastbildförare. Inom samtliga yrken råder det stor brist på arbetskraft, vilket ger dig en ljus framtid. Vi utbildar dig till ett viktigt jobb!

*Fordonsutbildningarna i Stockholm ges på Arlanda

Fordon
Bussförare

Bussförare

Att köra människor i buss är ett stort ansvar. Det är också ett varierande och socialt jobb. Bergstrands utbildningar förbereder dig inför det viktiga jobbet som bussförare. Utbildningen finns i Stockholm & Arlanda.

Lastbilsförare

Lastbilsförare

Hos Bergstrands tar du raka vägen till ett viktigt jobb som Lastbilsförare. Våra utbildningar är utformade tillsammans med branschen. Allt är genomtänkt vad gäller teori, praktiska övningar och arbetsplatsförlag lära (praktik), för att du ska få jobb.

Ansökan och kurs­­starter

Alla ansökningar till Bergstrands Vuxenutbildning går via din hemkommun. Du får också ditt antagningsbesked från din kommuns vuxenutbildning.

Härlig stämning och lärare som bryr sig

Vi brukar få höra att Bergstrands vuxenutbildning i Stockholm skiljer sig mycket från andra liknande skolor. Här finns ingen distans mellan lärare och elever. Alla pratar och fikar med alla, något som ger en avslappnad stämning. När eleverna trivs och har nära kontakt med lärarna blir också studieresultaten bättre.

Moderna och ljusa lokaler

Vår vuxenutbildning i Stockholm är belägen på Johannesfredsvägen 9-11 i Bromma.

Lokalerna är stora och utrustade med den senaste tekniken. Allt är byggt och anpassat för bästa möjliga undervisning.

Bra att veta

Du tar dig bekvämt med Tvärbanan till våra skolor, stationen heter Norra Ulvsunda. Det spelar ingen roll var i Stockholmsområdet du bor. Du tar dig hit enkelt med Tvärbanan från Hammarby i söder eller Solna i norr.

Här utvecklas du på väg mot ett viktigt jobb. Vi sätter dig i centrum och är öppna för nytänkande.

Du är redo för anställning vid utbildningens slut. Målet är att du ska få ett jobb där du trivs och utvecklas. Efter utbildningen kan du också plugga vidare om du föredrar det.

På alla orter vi finns har vi skapat samarbeten med välrenommerade företag för APL (arbetsplatsförlagt lärande). Tillsammans med dem och dig gör vi allt för att uppnå en bra utbildning som leder till en anställning.

Vill du gå utbildningen måste du vara inskriven på Arbetsförmedlingen. Det är också Arbetsförmedlingen som avgör om du får gå utbildningen utifrån de kriterier som gäller. Läs mer om utbildningen här!

Frågor? Kontakta Angelica Hadin

Rektor på Bergstrands Vux Stockholm

08 409 142 06
angelica.hadin@beut.se

Nyheter