Arbets­marknads­utbildning
Örebro
En leende kille i en grå hoodie

För dig på väg till ett viktigt jobb!

På Bergstrands skolor finns ingen distans mellan lärare och elever. Alla pratar och fikar med alla, något som ger en avslappnad stämning. När eleverna trivs och har nära kontakt med lärarna blir också studieresultaten bättre.

Våra arbets­marknads­utbildning i Örebro

En kvinna målar en vägg i ett rum.

Det råder stor brist på målare idag och enligt Arbets­förmedlingens yrkes­prognos kommer målare ha mycket god jobbchanser, både på ett och fem års sikt.

En kvinna målar en vägg i ett rum.

Ansökan och kurs­­starter

Alla ansökningar till Bergstrands arbetsmarknadsutbildningar går via Arbetsförmedlingen. De avgör också om din ansökan blir godkänd eller ej.

En man och kvinna som målar en vägg med en pensel.

Arbets­marknads­utbildning som gör dig anställningsbar

Arbetsförmedlingen har tillsammans med branschen tagit fram utbildningen Byggnadsmålare. Målsättning är att göra dig anställningsbar i en bransch där det råder stor efterfrågan på utbildad arbetskraft. Utbildningen vänder sig till dig som har någon form av erfarenhet från måleri och är eller riskerar att bli arbetslös. Bergstrands har bedrivit vuxenutbildning sedan 2006 och har utsetts av Arbets­förmedligen som utbildnings­anordnare av utbildningen.

Moderna och ljusa lokaler

Lokalerna nyrenoverade och fullt ut anpassade för verksamheten med den senaste tekniken, allt för bästa möjliga undervisning.

Arbetsförmedlingen avgör vem som får gå utbildningen

Vill du gå utbildningen måste du vara inskriven på Arbetsförmedlingen. Det är också Arbetsförmedlingen som avgör om du får gå utbildningen utifrån de kriterier som gäller. Läs mer om utbildningen här!

Bra att veta

Här utvecklas du på väg mot ett viktigt jobb. Vi sätter dig i centrum och är öppna för nytänkande.

Du är redo för anställning vid utbildningens slut. Målet är att du ska få ett jobb där du trivs och utvecklas. Efter utbildningen kan du också plugga vidare om du föredrar det.

På alla orter vi finns har vi skapat samarbeten med välrenommerade företag för APL (arbetsplatsförlagt lärande). Tillsammans med dem och dig gör vi allt för att uppnå en bra utbildning som leder till en anställning.

Bergstrands Arbets­marknads­utbildning Örebro

Landins väg 7
702 33 Örebro

Tel: 010-768 12 82

E-post: af-orebro@beut.se

Nyheter